X
تبلیغات
منوهاي كيترينگي - سوپها

منوهاي كيترينگي

-غذاهاي ملل-غذا هاي ايراني-سالاد ها -اردوها-خورشت و....................

اسوپ پیاز فرانسوی

اسوپ پیاز فرانسوی

ین یکی از لذیذ ترین سوپ های دنیاست
مواد لازم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر
پیاز خلال شده =550گرم
روغن مایع =50 گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=150گرم
سس سویا=2ق.غ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
آب لیمو= 2 ق.غ
طرز تهیه:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم تیر 1388ساعت 10:54  توسط سلطاني آذر  | 

******************************

آش شله قمکار

مواد لازم:

 

سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز)        500 گرم

نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي)           450 گرم

برنج                         نصف پيمانه (100 گرم) 

گوشت بدون استخوان              500 گرم     

 پياز سرخ كرده                                     5 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل                   به مقدار كافي

زرد چوبه                    نصف قاشق چايخوري

 

طرز تهيه:

 

حبوبات را با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه مي گذاريم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بيرون آورده كاملاً مي كوبيم تا له شود، مجدداً آن را به مايع اضافه مي كنيم. برنج را مي شوئيم و به آش اضافه كرده تا كاملاً بپزد، سبزيجات را خرد كرده داخل آش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آش كاملاً جا بيفتد، حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد.

 

******************************

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 19:55  توسط سلطاني آذر  | 

آش رشته

 

آش رشته (براي چهار نفر) :

مواد لازم:

رشته آشي                  400 گرم

سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز)        1 كيلو

نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي)           450 گرم

كشك                       2 ليوان (نيم ليتر) 

پياز سرخ كرده                                4 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل                      به مقدار كافي

نعناع خشك                      4 قاشق سوپخوري

آرد                       دو قاشق

روغن                      به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

 

حبوبات را كه قبلاً خيس كرده ايم با پياز سرخ كرده مي گذاريم كاملاً بپزد. سبزي را خرد مي كنيم و داخل حبوبات پخته شده مي ريزيم و مي گذاريم سبزي ها بپزند. سپس دو قاشق سوبخوري آرد را در كمي آب سرد حل مي كنيم و داخل آش مي ريزيم و مرتباً بهم مي زنيم. رشته را در آش مي ريزيم و مي گذاريم آهسته بپزد، ‌ولي رشته نبايد خرد شود. آنگاه آش را از روي حرارت بر مي داريم و با كشك مخلوط مي كنيم و روي آن را با كمي كشك ساده، پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين مي كنيم.

 

******************************

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 19:50  توسط سلطاني آذر  | 

سوپ سبزی(ایتالیایی)

سوپ سبزی(ایتالیایی)

مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی ریز که به اشکال مختلف موجود است=100 گرم
لوبیای سبز نازک=200 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=یک لیوان
کدوی سبز کوچک=2 عدد
هویج کوچک=3 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
نعناع،ترخان و گشنیز خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
میخک در صورت تمایل=2 عدد
لوبیای قرمز خشک=100 گرم(نصف لیوان)
کره=50 گرم
آبگوشت=4 لیوان(یا 2 عدد قرص سوپ که در 4 لیوان آب حل شده)
نمک و فلفل=بقدر کافی 

طرز تهیه:
لوبیا را با مقداری آب می پزیم(یا از کنسرو لوبیا استفاده می کنیم)،آب گوشت را در قابلمه متناسب با مواد می ریزیم،قابلمه را روی آتش می گذاریم تا بجوشد،میخک را داخل آن می ریزیم،لوبیای سبز را به اندازه دو بند انگشت خرد می نمائیم،می شوئیم و در آب گوشت جوشان می ریزیم،پیاز را خلال می نمائیم،هویج را هم به شکل حلقه می بریم و هر حلقه را دو نیم می کنیم،وقتی لوبیا کمی نرم شد هویج و پیاز را می ریزیم و بعد از چند جوش کدو را هم با پوست حلقه کرده آن را دو نیم نموده داخل سایر سبزیجات می ریزیم؛بعد نخود و ماکارونی را اضافه می نمائیم. باید تمام مواد پخته شده ولی له نشود و در صورت مصرف لوبیای قرمز پخته شده آن را هم اضافه می نمائیم. به اندازه کافی نمک و فلفل داخل این سوپ می ریزیم. در صورتیکه آب آن کم بود یک لیوان آبجوش داخل سوپ ریخته در آخر کار کره و سبزیجات خرد شده را اضافه نموده ،سوپ را داغ در سوپخوری می ریزیم و سر میز می بریم.
+ نوشته شده در  دوشنبه دوازدهم اسفند 1387ساعت 9:48  توسط سلطاني آذر  | 

سوپ قارچ

سوپ قارچ



مواد لازم :
قارچ : 4 يا 5 عدد
سيب زميني : يك عدد خرد شده بصورت نگيني
مرغ : به ميزان دلخواه (در صورت تمايل مي توان از دو بال و گردن مرغ استفاده نمود)
هويج : يك عدد
پياز خرد شده : يك عدد
جعفري و نعناع خشك : به ميزان دلخواه
رب گوجه فرنگي ٬ نمك ٬ ادويه و فلفل : به ميزان لازم 


طرز تهيه:
ابتدا پياز خرد شده در روغن تفت داده تا كمي نرم شود سپس قارچ ها را كه به صورت عمودي برش داده ايد به پياز اضافه كرده و آنها را نيز تفت دهيد. كمي كه قارچ ها نرم شدند٬ هويج ٬ سيب زميني ٬ مرغ ٬ جعفري ٬ نعناع خشك . رب ٬ نمك ٬ ادويه و فلفل را به قارچ و پياز اضافه كرده مي مي گذاريم خوب به روغن بيفتد. سپس 2 الي 3 ليوان آب به آن اضافه كرده و بعد از اينكه آب به جوش آمد شعله گاز را كم كرده و مي گذاريم كه آب تبخير شده و سوپ غليظ شود.
و در آخر با كمي آبليمو و يا آب نارنج مي توانيد ميل كنيد.
+ نوشته شده در  دوشنبه دوازدهم اسفند 1387ساعت 9:47  توسط سلطاني آذر  | 

سوپ خامه‌ای اسفناج

سوپ خامه‌ای اسفناج

 

یكی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های زمستانی در كشور مجارستان، سوپ خامه‌ای اسفناج است و همان‌طور كه از نام آن پیداست، مواد اولیه آن را اسفناج و خامه تشكیل می‌دهد.

البته گاهی اوقات زرده تخم‌مرغ را نیز به مواد داخل آن اضافه می‌كنند.

مواد لازم برای 4 نفر:

500 گرم برگ اسفناج

5 پیمانه آب

2 عدد پیاز (ریز خرد شود)

25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری كره

3 قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

یك پیمانه خامه

نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم

2 عدد تخم‌مرغ پخته برای تزئین

طرز تهیه:

1 – آب را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس اسفناج را به همان حالت درسته به آن اضافه كنید و مدت 5 تا 6 دقیقه حرارت دهید تا بپزد.

2 – برگ اسفناج پخته شده را از داخل آب بیرون آورید و در دستگاه خردكن یا غذاساز آن را به پوره تبدیل كنید. قابلمه حاوی آب را نیز كنار بگذارید.

3 – كره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس پیازخردشده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

حالا پیازداغ را از روی اجاق بردارید و پس از اضافه كردن آرد، دوباره روی شعله اجاق گاز به مدت یك الی دو دقیقه حرارت دهید تا آرد نیز سرخ شود.

4 – مخلوط پیازداغ و آرد سرخ‌شده را به آبی كه اسفناج در آن پخته شده است، بیفزایید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا دوباره به جوش آمده و كمی غلیظ شود.

5- سپس پوره اسفناج و خامه را به آن اضافه كرده و مدتی حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد و غلظت مناسبی پیدا كند.

6- در این فاصله، نمك و فلفل مورد نیاز را به سوپ اضافه كنید.

7- در ضمن، تخم مرغ هارا هم در قابلمه كوچكی آب‌پز كنید. در پایان، سوپ را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و تخم‌مرغ‌های پخته را هم با چاقو به دو نیم كرده و روی سوپ قرار دهید.

+ نوشته شده در  پنجشنبه دهم بهمن 1387ساعت 23:42  توسط سلطاني آذر  | 

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

 

ابتدا حبوبات را كه از شب قبل خيس كرده ايم مي گذاريم تا بپزد اندازه اي كه كاملاً له شود سپس گوشت را همراه كمي زردچوبه و كمي پيـــاز داغ و نمك و فلفل مي گذاريم تا جداگانه پخته شود در قابلمه اي جدا سبزي آش خرد شده را همراه برنج پخته در حدي كه برنج كاملاً له شده و بعد حبوبات پخته شده را همراه گوشت ريش ريش شده به آن اضافه كرده و كمي از پياز ذاغ را همراه زردچوبه سرخ كرده و به مواد درون قابله افزوده و مي گذاريم تا آش كاملاً جا بيفتد و در اين مدت آش را مرتباً هم مي زنيم تا ته نگيرد و ان آش را در هنگام پخت بايد آنقدر هم زد كه مواد آن كاملاً له شده ودر هم ادغام شده باشد سپس آش را در ظرفي كشيده و روي آن را با نعنا داغ و پياز داغ تزئين مي كنيم.( در اين آش نسبت لوبيا چشم بلبلي بايد بيشتر از ساير حبوبات باشد).خانم كاميار

نوع مقدار
سبزي آش( تره ، شويد ، گشنيز ، جعفري ، ترخان و مرزه) 5/1 كيلوگرم
حبوبات( لوبيا چشم بلبلي ، لوبيا سفيد ، لوبيا قرمز ، لوبيا چيتي ، نخود ، عدس) 750 گرم
گوشت گردن 750 گرم
نعناع داغ به مقدار لازم
برنج 2 پيمانه
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پياز سرخ شده 2 پيمانه روغن 100 گرم

__________________
+ نوشته شده در  یکشنبه ششم بهمن 1387ساعت 17:2  توسط سلطاني آذر  |