منوهاي كيترينگي

-غذاهاي ملل-غذا هاي ايراني-سالاد ها -اردوها-خورشت و....................

املت جوانه لوبیا و میگو

                   املت جوانه لوبیا و میگو

 

مواد لازم :   

تخم مرغ  4 عدد
ميگو تاره  185 گرم
لوبيا سبز تازه  2 فنجان
پياز سبز  6 عدد
زنجبيل  1 قاشق مرباخوري
آرد ذرت  1 قاشق سوپخوري
آب  1 فنجان
روغن كنجد  1 قاشق مرباخوري
سس سويا  1 قاشق سوپخوري
شكر  0.5 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
طرز تهيه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه اي با هم مخلوط كرده و سس سويا را بيافزاييد و مرتب بهم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود , سپس بمدت يك دقيقه با حرارت ملايم بجوشد .

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم تیر 1388ساعت 10:40  توسط سلطاني آذر  | 

پوچد اگز


مواد لازم:

تخم مرغ     ۱ عدد

آب             ۱ ليتر

سركه         ۱ فنجان

نمك            مقداري

سس سفيد: آرد و شير وكره

طرز تهيه:ابتدا آب را  در ظرفي روي گاز قرار ميدهـــــيم و سركه و نمك را به ان اضافه مي كنيم  بعد از انكه جوش امد شعله را كم مي كنيم كه اب غل نزنه و تخم مرغ را (هر چند تا كه بخواهيم ) يكي يكي در داخل فنـــــــــجان شكسته و ارام  در داخل اب و سركه ول مكنيم بعد از ۳ دقيقه تخم مرغ پخته شده را از اب و سركه در اورده در ديس مي گذاريم و سس سفيد را به اندازه يك قاشق روي ان مي ريزيم با گوجه و فلفل دلمه اي تزيين ميكنيم

اين صبحانه هم رژيمي و هم خيلي خوش مزه است

 

+ نوشته شده در  جمعه نوزدهم تیر 1388ساعت 10:27  توسط سلطاني آذر  | 

بیض ابجبنه

 
این هم یک غذای سریع و خوشمزه اونهم به روش لبنانی
بیض ابجبنه 3 نفر
((تخم مرغ و پنیر))
ابتدا 5 عدد تخم مرغ را در یک کاسه با مقداری نمک خوب میزنیم چهار قاشق روغن مایع را در ماهیتابه تفلنی میریزیم مقداری که داغ شد تخم مرغ ها رو میریزیم توی ماهیتابه یمقدار که خودشو گرفت حرارت رو کم میکنیم پنیر پیتزای رنده شدم یا پنیر چذر یا پنیر ورقی را میزاریم وسط تخم مرغ ها بعد دو لبه تخم مرغ رو میاریم وسط ماهیتابه تا روی پنیر رو بپوشونه پنیر که آب شد غذا آماده است
+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و ششم فروردین 1388ساعت 19:35  توسط سلطاني آذر  | 

پنکيک

پنکيک

مواد لازم:
آرد سفيد گندم 185 گرم
بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
پودر شکر 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
شير پاستوريزه 1 ليوان
کره ي پاستوريزه ذوب شده 1 قاشق غذاخوري
عسل به مقدار لازم




طرزتهيه
آرد، بيکينگ پودر و پودر شکر را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ ، شير،کره و نمک را به آن اضافه کنيد و با هم به خوبي مخلوط نماييد تا مخلوط يکدستي به دست آيد سپس روي آن را بپوشانيد و به مدت 15-10 دقيقه کنار بگذاريد.



تابه ي نچسب کوچکي را با کمي کره چرب کنيد و از مايه، به اندازه ي يک چهارم پيمانه داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد پنکيک طلايي شود، يک طرف آن را برگردانيد ، تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود. اين کار را تکرار کنيد تا مايه ي پنکيک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و يا مربا و کره سرو کنيد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و دوم اسفند 1387ساعت 11:45  توسط سلطاني آذر  |